alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Tjänster

Sökområde Kungsbacka Halland Sverige

20ft och 40ft fraktbehållare

  • 20ft och 40ft fraktbehållare
  • 20ft och 40ft fraktbehållare
  • 20ft och 40ft fraktbehållare
20ft och 40ft är industristandard fraktbehållarstorlekar, båda används ofta för utlands godsbefordran. På grund av deras popularitet för frakt De är oftast de mest kostnadseffektiva alternativen för återförsäljningsmarknaden - varför de är våra mest efterfrågade storlekar och största säljare. Använda 40ft stålbehållare erbjuder den bästa kostnaden per kvadratmeter för förvaring - det är också ett bra alternativ för alla som har tillräckligt med utrymme!

Vi har alltid omfattande lager av begagnade 40ft fraktbehållare genom våra brittiska depåer - redo att levereras omedelbart.

Används för en 40 fot behållare
40ft-enheter har många användningsområden, som med mindre behållare är de idealiska för lagring eller godstransporter på plats. 40fts blir också alltmer populära som ett grundkonstruktionsmaterial i många byggprojekt - så om du letar efter en 40ft ståltransportcontainer för ett omvandlingsprojekt som ett hem eller en swimmingpool ser du inte längre ut.

En begagnad 40ft fraktbehållare borde vara 20 år plus, med lite underhåll. Detta är ned till det yttre materialet; fraktbehållare är tillverkade av ett högkvalitativt corten-stål. Kärnt stål är ett tungt, väderbeständigt, korrosionsbeständigt stål vilket är idealiskt för att klara de hårda rigor av havsvillkor.

När vi först får en begagnad / begagnad fraktbehållare på ett av våra depåer, inspekteras de för att de är helt vind- och vattentäta. och är upp till last värdig industristandard. Dubbeldörrarna kommer att inspekteras för att säkerställa att de är fullt fungerande och att tätningarna som går runt dubbeldörrarna är helt intakta för att förhindra vattenintressen. Golv i en fraktbehållare är gjord av 27mm lövträ.

Våra begagnade 40ft fraktbehållare är vanligen 10-15 år gammal från det datum den tillverkades. De brukar användas för att transportera gods över havet i 10 år genom att hyra företag innan de släpps ut till försäljning.

Våra 40ft begagnade behållare plockas vanligtvis från våra depåer på en "next from stack" -basis, så den externa färgen kommer att vara en generisk fraktfärg, som kan variera.

Kontakta oss för mer information ..
31 december 2018

Kungsbackatorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information