Sökområde Kungsbacka Halland Sverige

Hästfoder Kungsbacka

Hästfoder i Kungsbacka - SwedFed. Köpa hästfoder? Hos SwedFed kan du köpa hästfodret din häst behöver! Kontakta SwedFed i Kungsbacka för att köpa foder av högsta kvalitet. Nya generationens hästfoder! Svenskt, spannmålsfritt, koncentrerat, näringsrikt, skonsamt foder som passar de flesta hästar!

Hästfoder Kungsbacka | SwedFed

SwedFed - "All In" hästfoder av högsta kvalitet i Kungsbacka

Nya generationens hästfoder!
Svenskt, spannmålsfritt och koncentrerat. Ett näringsrikt och skonsamt foder som passar de allra flesta hästar!


Ett helt nytt kraftfoder finns nu på marknaden. Fodret har haft arbetsnamnet "All In" eftersom det är ett foder som innehåller allt hästen behöver i kombination med ett normalt grovfoder.

Det passar även bra när man går "All In" för att ge sin häst de allra bästa förutsättningarna för att må bra och kunna prestera! Det fanns helt enkelt ingen anledning att byta det namnet!


All In är ett koncentrerat basfoder med ett lågt innehåll av socker och stärkelse, många olika fibrer och en hög koncentration av vitaminer och mineraler.

All in är ett basfoder som passar bra till de flesta typer av hästar som har ett behov av att komplettera grovfodret med något mer än bara ett mineralfoder.

All In kan med fördel kombineras med exempelvis havre till hästar som av olika anledningar behöver mer kraftfoder eller med olja till hästar som behöver ännu mer energi och ändå bör undvika spannmål.

All In finns i två varianter; Original och Pellets

All In finns att köpa hos SwedFed och hos återförsäljare. Kontakta oss om du vill veta mer / beställa.

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information